Atter engang...

Har jeg været nede ved min mor og skaffe lidt lækkerier...

- De sødeste korsstingsbroderede bånd
- En super yndig rund dug i mega-tøsede farver og mønster (tror dog ikke nødvendigvis den bliver ved med at være en dug)
- En gammel hæklenål med træskaft som min oldemor har siddet og hæklet med (elsker den form for arvestykker)


6 kommentarer:

 1. Det må man sige, guld for alle pengene! Elsker hæklenålen, sådan en kunne jeg godt drømme om at min oldemor havde efterladt mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også helt i chok da jeg spurgte om jeg måtte få den, og min mor sagde ja...

   Tilsyneladende hæklede min oldemor blonder... min mor har vist nok nogle af dem liggende, men hun vidste ikke lige hvor...
   Glæder mig til hun en dag falder over dem!

   Slet
 2. Hej Karen.
  Så lige du var blevet læser hos mig, mange tak. Jeg elsker hver gang jeg får en ny, kan se du tidligere skrev i et indlæg, at du undre dig over at blive ved med at blogge, sådan tænker jeg flere gange om ugen. Men alligevel kæmper jeg videre, for nyder at følge andres. Så kæmp videre!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt :0) Faldt lige over din blog, kiggede ldit og beslutted emig for at den da vist var værd at følge :0)

   Synes det er så inspirerende at se hvad alle andre laver derude i blogland...
   Har en liste så lang, så lang med ting jeg gerne vil lave som jeg har set på en eller andens blog...

   Slet
 3. Kjempefine ting. En slik heklenål er bare så fin å ha. Min bestemor lærte meg å hekle som liten pike. Det er så koselig å tenke på henne når jeg ser heklenålene som jeg fikk av henne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også helt fantastisk at kunne mindes hende på den måde. Jeg har desværre aldrig selv kendt min oldemor, så jeg må nøjes med historierne om hende...

   Slet