Efter et par hektiske dage...

Hvor det eneste kreative jeg har lavet er kreative løsninger på at undgå rengøring (hø hø) - og kreativ madlavning og dets lige...

Ja så bliver det altså bare godt at kunne sætte sig ned og slappe af i dag!

Jeg vågnede med lysten til at vise jer nogle af mine ynglingskjoler fra mit eget klædeskab...
Nogle af dem kan jeg ikke passe længere...
Nogle er jeg bare ikke modig nok til at tage på så ofte længere... (Hvad er det med grå, sort og dæmpet blå der bare lige pludselig indtager ens liv - er det usikkerhed eller hvad?)
Men hver og en af dem kan jeg ikke skille mig af med - for de er bare SÅ smukke!

Sjovt nok er de også alle vintage ;0)

Jeg skal lige advare om, jeg har ikke strøget og gjort ved...
Og nogle af kjolerne, tjahh - de er måske smukkere i virkeligheden på en menneskekrop, end på et billede og stoppet på en gine...

Så er I advaret!

Se - mit mål er at kunne passe den her når jeg holder bronzebryllup... og så skal der lige et lille strutskørt under - whii!


Den her trænger bare til at få sat ny lynlås i - og en krop i stedet for ginen! Men der er bare så mange smukke detaljer. Læg mærke til lommerne og måden kraven er syet...Det her er bare en skønhed - Hvis jeg nu kunne trylle min barm mindre igen, så ville jeg danse rundt i den her kjolen natten lang!
Her er problemet også at jeg måske er vokset lidt for meget et enkelt sted af at amme... suk... Nogle gode trylleløsninger til at gøre kjoler større over brystet på en pæn måde?Den her virker bare altid... Det er en seriøst klædelig model, og med masser af vidde på den fede måde!Den her skulle helt sikkert have siddet på en krop, og ses i virkeligheden - men den er SÅ smuk!Altså - er den til at modstå?... elsker prikkerne, farverne og modellen  - what's not to like?
Måske materialet (syntet af værste skuffe)Klædelig!!! Men hvad er det med det der 70'er-kunststof?


Den her købte jeg i dyre domme på Trendsales - men sælger havde glemt at nævne hun havde syet den om (uden at ane hvad hun foretog sig)... Jeg har gjort mit bedste for at redde den, og det endte også med at blive helt godt... Men ser man efter, så er der stadig tegn efter hendes mordersaks...
Jeg håber hun er blevet bedre til at sy siden dengang!


De farver - og det materiale... Hvis den havde været sartrosa ville jeg have følt mig som Baronesse Von Shcraeder fra Sound of Music... Nu er det måske mere Yvonne den minder mig om.


Den her har jeg faktisk danset rundt i siden jeg var helt lille og drømte om empieeren - Jeg ved ikke om jeg ureglementeret er kommet til at hapse den fra min mor af (i så fald, undskyld mor)... Men den bor hjemme ved mig, og jeg elsker den stadig!Var jeg blevet gift på rådhuset, skulle det have været i den her... Nu kan jeg vist bare ikke passe den om livet mere, ligemeget hvad jeg findet på (suk)..
Lynlåsen i ryggen skal også skiftes. Sidst men ikke mindst, min morgenkåbe... Den er SÅ skøn at tuller rundt i, og man føler sig meget eksklusiv i den
Men den gør sig egentligt ikke så godt på ginen... ærgerligt!6 kommentarer:

 1. ELSKER dem! Næsten alle sammen :) Du siger bare til hvis du skal af med dem en dag :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer nok ikke til at ske - they are my darlings ;0) Du ved, tøjet man kan finde på at ae (hvis det ikke var for at man så ville blive opfattet som en med roterende fis i kasketten... hæ hæ)

   Slet
 2. Hold fast de er flotte, hver på sin måde. Kan godt lide den du har nuppet fra din mor :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ - det kan jeg også... ellers var den nok heller ikke blevet nuppet ;0)

   Slet
 3. Hold da op en masse fede kjoler! Den turkise og den grønprikkede er mine favoritter. De ser skønne ud :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. De er skønne...

   Heldigvis kan jeg stadig bruge den grønprikkede :0)

   Slet