Kender I det med...

Når gassen bare er feset af ballonen, og alt går i halvt tempo?
Og så er man for resten bare rigtig træt hele tiden???

Det er så mig de sidste par dage...
Siden weekenden faktisk!

Og ØV! siger jeg bare...

Det er nu ikke fordi det står stille - det går bare så utroligt langsomt... Så inden længe er jeg nok nødt til at maile til nogle håbefulde modtagere at deres ting bliver lidt forsinket...

For jeg kan ikke rigtig samle mig om det - eller finde ind i stemningen når jeg laver håndarbejde, så jeg går lidt til og fra...

En ting er halvt færdig, en anden mangler en arm... En tredje mangler at blive påbegyndt.

Mit stjernesengetæppe er jeg nu kun 3/8 fra at kunne begynde at sy... (Den var galt med vinklerne, så det hele skal klippes om. Det var kedeligt første gang... Men anden gang??? SUK!!!)

Og jeg har indtil videre fået klippet til et par bukser og en buksedragt til Alba... Nu skal jeg lige beslutte mig endeligt for udseendet på de andre ting jeg skal sy til hende... Så skal de klippes (og jeg har nok også brug for et smut forbi en stofbutik efter basisvarer som elastik, vlies og ribstof...)

Men så ligger det klar til når ånden igen finder frem til mig... :0)

For en ting ved jeg - Man skal ikke presse på, når gassen er stukket af - Det laver man bare fejl af!

8 kommentarer:

 1. Helt enig. Jeg har også sådan en down-periode og gider ikke andet end at sidde og hækle på mit evighedstæppe, selvom jeg burde sy tøj til ungerne. Orker bare ingenting - og så skal man ikke presse sig selv. Det skulle jo gerne være en lystfyldt hobby. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - det er lysten der styrer værket - Ellers så er der ikke meget hverken hygge, eller afslapning, ved det!

   Slet
 2. Dine projekter løber jo heldigvis ingen steder, så tag du den bare lidt med ro:-) Jeg er helt enig - man skal ikke presse på, for så kører man sur i det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt - så er jeg nok ikke helt galt på den :0)

   Slet
 3. Kender det godt - perioden hos mig har stået på et par måned. Men ja, man skal ikke presse på - lysten kommer jo heldigvis igen:-)(og jeg kan mærke min er stærkt på vej!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da altid noget at den er opadgående!

   Slet
 4. Jeg kan også skrive under på den følelse.
  Mistænker lidt vejret, der hverken gider at være sommer eller begynde på efteråret for at være grunden.
  Når selv årstiderne ikke kan tage sig sammen er der vel ingen der forventer at vi kan hehe...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er muligvis det der er problemet... Jeg indrømmer også at jeg mest af alt har lyst til at strikke halstørklæde og huer i sofaen???

   Slet