10 hurtige om mig...

Bare fordi jeg kan - og fordi jeg er med på noderne ;0)

 - Jeg har 6 søskende - alle med den samme mor og far

- Jeg har læst dramaturgi på Aarhus universitet, nordisk sprog og litteratur på Aarhus universitet og dansk på Syddansk universitet i Kolding... ingen af dem færdiggjort (og læser meritlærer via internettet).

- Jeg er panisk angst for eksaminer, så slemt, at jeg har præsteret at besvime på vej ud af et tog, og derved ikke nåede frem til eksamen... Det har ikke altid været sådan, men er noget der udviklede sig for mig efter jeg startede på universitetet.
Jeg mentalblokerer i ekstrem grad både til skriftlige og mundtlige eksaminer, og jeg har været nødt til at erkende, at hvis jeg bare består - så har jeg klaret mig godt.

- Jeg fik Marcus da jeg var 19 og der gik 10½ år før han fik en lillesøster... 

- Hun kom efter vi havde besluttet at droppe det der med at prøve fordi det ikke var lykkedes os i 3 år... 
Jeg blev gravid med hende 14 dage efter jeg var blevet ansat som dagplejer (memo to me - lad være med at glemme kondomet en anden gang)...

- Begge børn har samme far, selv om han og jeg faktisk var fra hinanden et par år mens Marcus var helt lille...

- Jeg kan godt lide at være social, men jeg er ikke god til selv at opsøge det, så det er yderst sjældent at jeg laver noget med andre end min mand og børn... Også selv om jeg har masser af intentioner om det.

- Jeg er vildt misundelig på alle de hyggelige, tilfældige blog-hyggedage rundt om og brunches og jeg ved ikke hvad... (og også bloggere der modtager fede ting som lysestager, Kähler-grej og nye mobiltelefoner til at teste... buuuuh jer!!! hæ hæ hæ)
Ikke så meget fordi jeg ikke under andre det, men fordi jeg da også vil (tror vi er tilbage ved at jeg også vil være klassens seje pige...)

- Jeg kan sagtens finde på at drikke cola om morgenen... Jeg elsker is, chokolade, skumfiduser, kage og sodavand, men min svaghed er helt sikkert cola!

- Jeg deltog i de 4 første semiprofessionelle musicals på Fredericia teater som sanger (før musicalakademiet kom op at køre, og Fredericia teater blev et stort musicalsted)...
Jeg elskede det, og troede i mange år at jeg skulle være skuespiller/sanger.
Da jeg fik Marcus og pludselig var alene med ham, erkendte jeg at jeg nok måtte se mig om efter noget mere fornuftigt at lave, som jeg kunne være sikker på at ernære mig og min famiilie med...
Jeg savner det stadig!


14 kommentarer:

 1. Spændende læsning! Vildt at du har det sådan med at gå til eksamen - det må godt nok være ubehageligt. I bliver da nødt til at vinde i lotto, så du komme tilbage til musik og skuespil:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget ubehageligt - Jeg ville ønske at jeg kunne slippe for de dumme eksaminer!

   Det krævede nok at vi valgte at bruge nogle penge til at spille Lotto for ;0)

   Slet
 2. Det var en ordentlig smøre :-) Sjov, spændende og meget godt skrevet. Men jeg er glad for at jeg ikke har det som dig med eksamener - smiler

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0)

   Det skal du også være - for det er ikke sjovt at leve med...

   Slet
 3. Jeg kan nikke genkendende til flere ting både eksamensangsten, studiet der ikke bliver færdiggjort, det med at være dårlig til at opsøge det sociale og det med misundelsen over alle de andres arrangementer og COLA - jeg drikker nærmest ikke andet.
  Dog er min eksamensangst tæt relateret til sceneskræk, så mig får du aldrig nogensinde op på en scene! Faktisk var jeg lykkelig, da jeg slap for at medvirke i klassens årlige skuespil, fordi jeg var styrket voldsomt på cykel og havde skrabet halvdelen af min ansigtshud af og fået en slem hjernerystelse.. Så har man prioriteterne i orden, hva'!? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg egentligt ikke Forestillet mig Line - du er jo megasej!

   Det har altid virket pudsigt på mig at jeg er så genert og sky - og alligevel elsker jeg at stå på en scene...

   Slet
 4. Det indlæg virkede helt dragende.... du er heldig at have 6 søskende og 2 dejlige børn, så skide være med Kählervaser, mobiltelefoner osv. - men jeg forstår dig så udemærket... hvorfor spørger de ikke bare os næste gang ; )
  Næste gang du skal til eksamen, må du lege at det er en rolle du spiller - så kan det da kun gå godt! : ) For du vil jo gerne på scenen igen ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også heldig med min familie - Det kan godt være vi ikke havde mange penge, men vi havde masser af kærlighed!

   Det ændrer dog ikke ved at jeg har udviklet et fjollet behov for ting - Og hvis man så kunne få dem gratis - Ihh... Det ville være dejligt!

   Hvad angår eksamen - har prøvet, virker ikke :0(

   Slet
 5. Det er så hyggeligt at læse om dig :)
  Jeg er også lidt jaloux på blogmøderne og kähler vaserne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også svært at lade være med at være jaloux på det :0)

   Slet
 6. Wow, 6 søskende, det må være nogle rimelig hardcore forældre du har.. :) Og Gud hvor jeg kender det med det sociale - og blog-træf og sådan.. Åh altså.. Jeg vil OGSÅ være klassens seje pige. Men nej, jeg tør end ikke melde mig til et blogtræf.. Tænk nu hvis I ikke kan lide mig.. :( (Eller klappen går ned og jeg ikke aner hvad jeg skal give mig til at lave..)

  SvarSlet
  Svar
  1. Blogtræf skal du nu ikke være bange for... De er vældigt hyggelige - og der er absolut plads til også at være genert ;0)

   Hvad angår det at lave noget - så havde jeg så travlt med at snakke sidst jeg var til et, at jeg alligevel ikke rigtigt fik nået noget ;0)

   Slet
 7. 7 børn, wow.. Dine forældre må have haft hænderne fulde.. Er I kommet i rap efter hinanden?

  Jeg har selv drømt om et fodboldhold siden jeg var helt lille, men må nu ved bandit nr. 3 erkende at jeg nok ikke når heeelt så langt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nopes - det er vi ikke - der er 3-4 år mellem de fleste af os...
   Min mor startede da hun var 18, og sluttede med at få børn da hun var 41... Da hun blev 44 fik hun sit første barnebarn ;0)

   Hun plejer at sige at hun aldrig rigtig holdt op med at få børn - hun slap bare for graviditeterne!

   Slet