Ihh.... Jeg er så spændt...

Jeg elsker nemlig når der åbner nye butikker...
Både lokalt og på internettet...

Og når det så er en udenlandsk kæde - Så bliver det endnu mere spændende, for tit har de noget andet end det man er vant til at se...
Beemoo Tvillingvagn
Det er også tilfældet for http://www.jollyroom.dk.
Jeg fandt da i hvert fald et vognmærke jeg ikke er stødt ind i før...
Og heldigvis - så har mærket søskendevogne (hvilket jeg jo er lidt ekstra interesseret i for tiden - selv om min mand godt nok ikke mener vi har brug for det, når vi nu både har klapvogn og barnevogn)...
Med kun godt to år mellem Alba og lillemanden, så synes jeg måske det er lidt synd for Alba hvis hun bare skal hægtes på barnevognen hele tiden når jeg er ude at gå med dem...
Men på den anden side, hvis jeg nu ikke kommer til at bruge sådan en vogn så meget, så har jeg ikke lyst til at bruge en formue på én...

Lige nu har Jollyroom henholdsvis 40% & 50% rabat på disse to vogne - og ydermere tilbyder de 15% introrabat hvis man bruger koden JOLLYDK13 (koden skal dog bruges inden 31. August)

Jeg ved ikke med jer - men jeg skal nok lige et smut mere ind og nærstudere Jollyroom...

Så er der bare tilbage at finde ud af hvilken af de to vogne jeg bedst kan lide - Hvad synes I...
Ved siden af hinanden - eller foran hinanden?
Hvad er mest praktisk tror I (og her tænker jeg specielt i forhold til busser)..?
Er I selv interesseret i vognene, kan de findes her og her

-----------------------------------

Indlægget er bragt i samarbejde med Jollyroom

6 kommentarer:

 1. Det lyder som et tilbud man slet ikke kan lade passere! Jeg vil da mene at en søskendevogn er et must have, så du også selv kan ko me afsted med begge børn. Som tvillingemor der har haft en bred tvillinge-combivogn tænker jeg at i forlængelse af hinanden er en god ide mht at komme ind og ud af bygninger og bussers døre. Mht længden ved jeg ikke da jeg ikke selv har haft "fat i" en hvor de sidder efter hinanden. Pøj pøj med købet :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også min tanke - Men så kom jeg til at tænke på det ikke ser ud til at være så let at komme i varekurven i den der er i forlængelse af hinanden...

   hmm...

   Slet
 2. Jeg trenger nok ikke flere vogner, men gleder meg til å snart kunne selge de vi har her. Tiden med vognbarn går mot slutten.... Litt trist.. Men - må bare si at du jo er vilt flink til å sy. Den jakken under var bare knallfin! Din vesle pike ble så fin med de gule skoene på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der går jo nok et par år eller mere før vi er vognefri her...
   Tak - Jeg er også rigtigt glad for den jakke, den passer lige til Alba :0)

   Slet
 3. Lækkert med nye butikker.

  Vi har kun 17½ mdr mellem vores 2 krudtugler og vi valgte derfor at købe en dobbeltklapvogn da Casper blev født.

  Vi valgte en side-by-side.
  Vores overvejelser gik på at vi ikke synes det måtte være så fedt for den bagerste at sidde der og glo ind i nakken på den anden.

  Den anden er formentlig bedre til busser, men den udfordring har vi ikke haft da vi som oftest snupper bilen og en sjældent gang toget.

  Vi valgte en fra Carena, da vi heller ikke ville give en bondegård for den. Vi har været glade for de sving-bare hjul foran (dog er de ikke optimale på Carenaen da de godt kan gå lidt i selvsving)

  Vi valgte en vogn hvor hver barn sidder i deres "egen" kabine, for vi ville have muligheden for at kunne montere en hård lift på vognen..

  På vores er der desværre ikke den detalje at man kan hæve børnenes ben, så de har lidt sværere ved at ligge strakt ud, når de skal sove i klapvognsdelen., men det kan jeg se at der er på den du kigger på.

  Det var lige lidt om vores erfaring som forældre til 2 små..

  og jeg ville ikke undvære muligheden for at have dem i samme vogn, heller ikke selvom jeg en gang imellem vælger at sætte Kaja op i fodenden på den alm. barnevogn..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er det lækkert at høre om dine erfaringer...

   Jeg tror også jeg er mest til en side by side-vogn efterhånden...
   Og det med de enkelte kabiner er også en rigtig god ting tænker jeg...
   Jeg må få overtalt manden til at vi skal have forøget vognparken lidt ;0)

   Slet