Madplan...

Sidste uge var skidt... 
Der var en del aftener hvor vi bare endte med rugbrød til aftensmad, fordi jeg ganske enkelt ikke var god nok til at lytte til min krop...
Det skal bare være i orden denne uge..!

Til gengæld har det betydet at jeg faktisk kan overføre tre retter fra sidste uges menu over til denne uge - Og det er jo i hvert fald fint i forhold til mit lille madbuget på 500,- om ugen i denne måned..!

Ugens menu består derfor af:

- Boller i karry med hvidkål og broccoli
- Skramsgaderetten
- Fyldte pandekager
- Rød linsekarry med ris og creme fraiche
- Æbleflæsk med rugbrød
- Pepperonipasta
- Kyllingeburger med hjemmebagte burgerboller, mayonnaisse, agurk, salat og grøn peber

Og er der for resten nogen der kan fortælle mig om der er forskel på worcestershiresovs og engelsk sovs og den der HP-sovs?
Og HVAD er forskellen?

7 kommentarer:

  1. Så flink du er til å planlegge ukens middager. Jeg er ikke halvparten så god :)

    SvarSlet
    Svar
    1. jeg prøver - Det er så rart at vide hvad man skal tage op og handle ind til...
      Jeg synes også det gør at vores mad bliver langt mere varieret

      Slet
  2. Vildt at du vil kunne klare jeres madbudget til 500 kr. om ugen.. Det vil jeg ikke kunne..

    Men du har alligevel inspireret mig, så nu vil jeg da prøve at holde det nede på under 1000 kr. om ugen ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu er det jo også sådan at jeg sjældent er nødt til at købe kød da vi en gang om året køber en halv gris og 20 kilo hakket oksekød...
      Når man ikke skal handle så meget kød ind, bliver ens madbudget noget mindre ;0)

      Men fedt at du vil prøve!

      Slet
    2. (og det månedlige forbrug på kød bliver på den måde lige omkring 200,- Så reelt er madbudgettet på omkring 550,-... Og jeg vil lige nævne at kødet er økologisk, så der er VIRKELIG mange penge at spare på den måde)

      Slet
  3. Åh også her stod den på rugbrød idag da jeg ikke orkede andet og manden er på kursus!

    Må virkelig igang med at lave madplaner.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gør det faktisk lettere og mere overskueligt... Det er virkelig kun når jeg bare ikke kan holde til at stå op at jeg ikke kan klare at lave maden.

      Jeg skal til at huske at lave dobbeltportioner af ting der er let at varme op til de dage jeg ikke orker...
      Så er det bare i fryseren med dem - Og varmes op på dage hvor jeg "er gået i stykker" som min mand siger ;0)

      Slet