Et lille smut i Ikea...

Hvad bringer det ikke med sig?

Ikke at jeg kom ud derfra med særlig meget mere end det der var planlagt - Men nøj, der var nogle ting som jeg godt lige kunne se for mig flytte herhjem!

Jeg tog lidt billeder af favoritterne, men jeg rendt rundt med en meget bestemt frøken på armen som ville give sit besyv med - Så jeg undskylder på forhånd billedkvaliteten (og så blev de taget indenfor i elektrisk lys - heller ikke lige det bedste!)

Den her ville jeg godt have (koster 69,- stk. mener jeg). Der skal laves skruehuller i, og så lige op på væggen med memoblok, tape, kuglepenne, sakse og dets lige... så skal jeg ikke flytte dem fra skrivebordet hver gang der skal gøres rent!
Og designet er altså ret lækkert! (Serien hedder "Kvissle" fandt jeg ud af på en hurtig tur på Ikeas hjemmeside)
Sådan en enkelt eller to til de papirer man lige hurtigt bruger, og derfor bare har liggende og flyde. Så er de organiseret, lige ved hånden og nemme at flytte på!
De her skuffer er intet mindre end geniale... De kan bygges sammen præcis som man gerne vil have dem - Jeg ser dem for mig i en lang række under hylden som printeren står på, hvor alt rodet kan lægges i orden og stadig være lige for snuden af en... Det kan KUN være bedre end sådan som det ser ud nu!
(Denne serie hedder "Kupol")
Nu tog jeg ikke billeder af hele serien - Det her er sommerdyner... Men jeg købte en lille bakke med samme mønster, og var SÅ fristet til at købe en 4 meter af metervaren med hjem (29,- meteren). Det er fint og tyndt, og meget velegnet til at lave tøj af, feks...
Der er lidt pastel-retro møder liberty over mønsteret - what's not to like?
Det her er et inspirationsbillede til mig, til når vi engang får råd til at overdække terrassen...  Jeg kan se den måde bagvæggen er lavet på i felter til at gøre terrassen mere privat.
Det ville være SÅ fedt til huset!

9 kommentarer:

 1. Jeg mangler sådan en brev-bandit, men havde ikke tid til at kigge om IKEA havde sidst jeg var der, for der rendte jeg også rundt med barn på armen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du jo afsted igen ;0) Jeg har allerede fundet et par småting som jeg skulle have haft flere med hjem af

   Slet
 2. HJÆLP jeg kan ikke se billederne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Pas... Men der er 2 af dem jeg ikke kan se når jeg ser min blog fra mobilen... Ved ikke lige hvad jeg kan gøre for at ordne det :-(

   Slet
 3. Hold nu op hvor er de sommerdyner flotte. Det er jo lidt af et drømme-vattæppe til sommerens ture i parken. Æv, at det er komplet umuligt for mig at komme i Ikea, for så skulle jeg have haft både dyne og stof!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså - jeg har store planer om at skulle forbi derovre snart - jeg har fundet frem til at jeg ikke kan leve uden hverken stof eller dyner ;0)
   Og så var der også et par småting jeg skulle have flere af...

   Kører bussen ikke lige derud, eller har tingene ændret sig så meget siden sidst jeg pendlede rundt i Århus (min familie stammer oprindeligt derfra, så har altid halvvejs levet i Århus om sommeren når jeg besøgte min bedste - og tager da stadig derop for at hilse på min moster... og læste på uni der, og, og og...)

   Slet
 4. Kan mærke en tur til Ikea i nær fremtid, må på mit program ; )

  SvarSlet
 5. PS! kan se alle billeder uden problemer...
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) jeg er også nødt til at afsted igen... Det stof vil ikke rigtig slippe mine tanker.. Og det samme gælder en del af de andre ting

   Slet