Stof - dejlige stof!

Min mor skulle i Bauhaus i Kolding i går... Og eftersom det ligger lige ved siden af Storcentret smuttede vi lige en tur ind om det!

Vi besøgte Stof2000, Bilka, Panduro Hobby, Tiger og Søstrene Grene...


I Stof2000 listede der sig lidt mere stof i kurven end jeg havde regnet med - jeg skulle kun lige have lidt af det harlekinsternede... Men så lå de røde og blå stoffer - lige på tilbud - og skreg om at blive taget med hjem ;0)
Det metalliske, skinnende regnbuestribede stof, det skreg så til gengæld til prinsessen.
Hun fik selv hapset det ned fra restebordet, og det var faktisk ikke til at FLÅ ud af hendes hænder resten af turen... tsk tsk tsk (dygtig pige - hæ hæ). Heldigvis kostede det kun en 20'er... Og jeg ser en lille cirkusprinsesse for mig - med lyserødt tyl og det her stof en fastelavn... Så brugt skal det nok blive (når hun altså er blevet lidt større)


I Tiger og SG stod det på lidt papirvarer... De store ruller bagerst er hyldepapir (selvklæbende mønstret folie), som jeg har tænkt mig at gå amok med inde på dagplejeværelset...
Jeg tror det bliver godt ;0)


Og sidst men ikke mindst - så har jeg lige fået de to damer her færdige til afsendelse... Det er en bestilling, hvor den ene er lavet som billede på sort baggrund, og den anden er lavet som et ophæng...
Det gør mig altid nervøs at lave ting til andre, for lige pludselig ser jeg en million minimale fejl over alt på det jeg har lavet (og når man først har fundet dem - så bliver de kolossale, i hvert fald i mit hovede - og som oftest er det slet ikke fejl, men tegn på at jeg er et menneske og ikke en maskine - whauw!).

Jeg håber i hvert fald at modtageren bliver glad - og ellers må hun jo lige råbe højt, og så finder vi ud af noget ;0)

Nu vil jeg gøre mig klar til at tage til Vejle, jeg skal på café med et par veninder, og jeg GLÆDER mig!
(Så jeg skal selvfølgelig dulles op - det sker ikke så tit jeg gør i det for tiden - hæ hæ).


10 kommentarer:

 1. Det er nogle fine stoffer. Jeg har også stået og kigget på der ternede stof, men modstå fristelse og købte det ikke med hjem. Men det er ikke sikkert jeg kan modstå det næste jeg gang jeg kommer forbi stof2000. Fint stof Alba lige fik fat i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - det er bare SKØNT det ternede...

   Jahh - hun har umiskendeligt en smag for farver og glitter allerede... det må man sige ;0)

   Slet
 2. For noen nydelige stoffer og papir du har funnet :)
  Danserinnen er lekker :)
  Jeg skal også ut med mine venninner i kveld - gleder meg masse :)
  Ha en super fredag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du fik en hyggelig tur så!

   Slet
 3. Skønne sager du faldt over, jeg kan sagtens forstå du blev fristet .) God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - men de fristelser... altså da ;0)

   Slet
 4. Åh hvor nogle lækre ting du er faldet over.. Jeg savner godt nok at have de butikker samlet så tæt som de er i Kolding Storcenter.. Især Panduro mangler jeg TIT..

  SvarSlet
  Svar
  1. eneste ulempe er at de alle er ret små... Men de er meget bedre end ingenting ;0)

   Slet
 5. Kender godt det der med, at man lige pludselig føler sig helt utilstrækkelig, når man skal lave noget til andre. For tænk nu hvis de ikke er tilfredse, og så ikke tør sige noget. Og Det er jo ikke perfekt det man har lavet, og hvad hvis de er skuffede... Puha... Men jeg synes selv du siger det så rigtigt - det er jo netop et tegn på at at det er et menneske der står bag... Jeg har i øvrigt lavet en lignende julepynts-ballerina for et par år siden, dog med glansbilledeansigt og silkepapirskørt. Hun døde dog her i julen, da der gik ild i hendes kjole :-( Meget trist.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det der ild - det er noget farligt noget ;0)

   Og jeg tror bare man skal minde sig selv om at det er sådan

   Slet