Yes - nu kom det sidste...

Stof ind af døren, så nu er jeg jo bare glad som en gris i en mudderpøl (ha ha, elsker den sætning)... Jeg har nu stof nok til at få lavet et nyt legetæppe til prinsessen... Whii...
Jeg har megameget lyst til bare at gå igang med det samme - Men har besluttet at jeg skal færdiggøre de to projekter jeg har liggende først (øv!)

Stof, dels fra Line, og dels fra En fugl i hånden på Trendsales
Projekt 1 er klaret - Barselsgaven til min veninde, som er et pusleunderlag/cafépusletaske af eget design... Jeg har videreudviklet lidt på det jeg syede til prinsessen, og synes egentligt det er blevet helt godt.
Det har ligget et stykke tid og bare manglet kantbåndet, men kantbånd og jeg - vi er ikke de bedste venner. Skidt pyt, det endte med at blive meget godt, selv om det bare har ligget og ligget i 14 dage.

Cafépusletaske med tre lommer til bleer og andet gejl
Næste projekt er at hækle den her færdig - Jeg er nået meget længere med den end på det her billede. Hvis jeg nu tager mig lidt sammen, så kan jeg nok godt nå at få den færdig i dag ;0) 

I skal nok få et billede at se når den er helt færdig

2 kommentarer:

 1. Åh, kender alt for godt det der med at have lyst til at springe videre til næste projekt...
  Jeg ender bare altid med at have alt for mange næsten færdige projekter liggende :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - også derfor jeg besluttede at jeg skulle have de her to færdige inden jeg går igang med noget nyt... Ellers bliver det hurtigt til kæmpe bunker ;0)

   Slet