Jeg er SÅ fristet...

Symaskine.dk har været igang med at friste mig med et super tilbud... Og når nu min egen symaskine er dum og træls og ikke vil sy pænt... Ja, så er det altså fristende!

Det drejer sig om disse 2 lækkerier...

En Pfaff Expression 2.0
Og en Bernina 700D overlocker

2 gode maskiner der kan det meste af hvad jeg nogensinde får brug for - og resten kan jeg jo altid overfalde min mors broderemaskine med...

Jeg vil så gerne have dem - men så har jeg brug for lidt hard cash...

Det er her I kommer ind i billedet...
Har I nogle gode forslag til hvordan jeg forholdsvist hurtigt, og uden alt for meget besvær kan tjene dem ind?

Jeg er virkelig en dør til at få lagt ting til salg på trendsales, og jeg har også fornemmelsen af at vintage-tøjmarkedet er kravlet mere ud til specialbutikker nu end det var for 6 år siden (du godeste - er det virkelig så længe siden jeg havde min lille TS-butik?)...

Jeg har en del vintage tøj, sko og tasker... En del designertøj af lidt ældre dato (men i pæn stand)... En del Aluminia (mest Corinna og Alma), og lidt ting til boligen.
Og så selvfølgelig mine egne evner...

Nogle gode forslag til hvordan jeg får banket en 1500,- ind?


8 kommentarer:

 1. Smid billeder herind:) har personligt en forkærlighed for 50'erne og 60'ernes feminine stil samt det burleske - desværre er det lidt svært at finde her i Århus syntes jeg, så jeg kunne godt tænke mig at se hvad du har:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm - jeg har allerede omkring 1/3 liggende herinde - men måske jeg skulle tage at bruge noget tid på at få taget billeder af resten, og få skrevet informationer til de enkelte ting ;0)

   Slet
 2. Derudover kan jeg anbefale gulsager symaskiner i Århus hvid du engang kommer i nærheden. Jeg fik forhandlet mig til 300 kr ned i pris samt rabat på ting sådan at jeg samlet havde sparet små 1000 kr:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der min mor altid har handlet symaskine... måske jeg også lige skulle tjekke efter der

   Slet
 3. Hejsa

  Jeg køber gerne flere tryg af dig, hvis du lægger nogle til salg :-)
  Det er mig som har bestilt en ballerina og et tryg af dig.

  Jeg har selv Bernina overlockeren - den er helt fantastisk.
  Nu ved jeg ikke hvad symskinen koster, men jeg kan anbefale dig en gammel sag, som er helt fantastisk. Jeg har set Symaskinen.dk har den til salg. Det er en gammel Pfaff. Du kan se den via dette linke:

  http://symaskine.dk/productSingle.php?product_id=323&category_id=4

  Jeg har arvet sådan en af min mor, og selvom jeg har en ny symaskine også, der kostede en mindre formue, så slår den bare ikke denne her. Hele spolehuset er i metal, hvorimod de nye Phaff-maskiner har spolehus i plastik, så den kan holde til noget. Den nye har mange smarte funktioner, men den gamle køre bare upåklageligt.

  Mange hilsner fra Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm - det skulle jeg måske lige overveje...

   Og jeg er igang med flere tryk - tiden skal også bare være der til at finpudse dem...

   Slet
 4. Hvordan man hurtigt og nemt tjener penge...ja, jeg er vist ikke den rigtige at spørge om det...men hvordam man hurtigt og nemt bruger penge...det kan jeg til gengæld give svar på
  :-) Go'lørdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha... det tror jeg så ikke jeg har brug for hjælp til, for så ryger der da først penge ud af kassen ;0)

   Slet