Forårsfornemmelser....

Jeg er jo igang med en lille make over i stuen...

Det startede med mit "Lack" sofabord fra Ikea som jeg gav en omgang folie fra Tiger (I kan se det her)... Og pludselig, så passede det bare ikke ind med alt det andet. I stedet for at købe et nyt bord til 39,- så er jeg da bare gået igang med at lave det hele om i stedet ;0)

Det er i hvert fald det jeg bliver ved at fortælle min mand - i virkeligheden, så havde jeg nok bare lyst til at der skulle ske noget nyt!

Lige nu har jeg fået to skønne puder færdige... Og jeg er seriøst stolt af dem, for jeg synes de er blevet vildt lækre!!!

Den første pude her kan jeg slet ikke beslutte mig for hvilken side der er pænest... bagsiden der bare er et stort lækkert stykke stof købt ved Junette... eller forsiden sat sammen af 5 forskellige lækre retrostoffer?

Planen var egentligt at puden skulle have været i gule nuancer... Men jeg må give Line ret, der er faktisk ikke så mange rent gule retrostoffer som man falder i svime over... De er enten lidt for brune, eller lidt for orange (hvilket også er lækkert - men ikke lige det jeg havde i hovedet)...
Så den her pude kom til i stedet!

Og kan I huske den her?


Jeg kunne aldrig rigtig forlige mig med den, så den ser nu sådan ud - og står sammen med min lækre Marimekko pude købt i Finland, og min "zig zag"-pude fra Kind by Nature


MEGET bedre - eller hvad synes I?

PS: læg lige mærke til tittekanterne - det er første gang jeg har lavet sådan nogle, og jeg er lidt stolt af mig selv over dem ;0)4 kommentarer:

 1. Kjempefine puter - de pynter skikkelig opp :) Greit med ulike sider så kan du bare bytte rundt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja de gør så.... det er forbløffende hvad nye puder kan gøre for et rum!

   Jeg er også glad for de to sider... så behøvede jeg nemlig ikke beslutte mig for hvad jeg ville have, for jeg vender da bare puden om ;0)

   Slet
 2. Sikke fine puder og tittekanter;-)

  SvarSlet