Jeg overvejer lidt...

Om jeg måske skulle samle blå Liberty stoffer sammen til at lave et patchwork sengetæppe af...
Godt nok, så har jeg en hemmelig drøm om "Dot" sengetæppet fra Hay i gul...
Men jeg kan godt leve med et megadot i stuen, og så et fantastisk hjemmesyet patchworktæppe i soveværelset..
Ikke syet i kvadrater, men måske romber (for at gøre det lidt anderledes)...

Jeg har lavet lidt collager af nogle af de blå stoffer fra Liberty
På første billede er der: 
Glenjade, Bourton, Doxford, Chive, Ceaser, Betsy, Elysian, Eliza's, Enid, Capel, Lauren, Felicite, Fairford og Eloise
På andet billede er der:
Little Mari, Lodden, Mauverina, Nina, Mauvey, Mauvey, Pelagia, Nansy An, Mitsi, Meadow, Meadow, Lillan's Berries og en med stjerner (Kan ikke lige finde navnet på den)...
På sidste billed har vi:
Pepper, Poppy and Daisy, Toria, Phoebe, Tatum, Ros, Small SUsanna, Thorpe, Sarah's Secret Garden, Umbel og Strawberry Thief.

Kunne det ikke bare blive flot?
Jeg skal bare liiiiiige bruge ½ meter af hver (tror jeg)

9 kommentarer:

 1. Rigtig flotte stoffer alle sammen !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også... Uheldigvis er de ikek alle lige lette at skaffe til en fornuftig pris ;0)

   Slet
 2. Hvis man er begyndt at klippe for så mange penge stof i stykker, så bliver man nødt til at gøre det HELT færdigt - en disciplin jeg ikke er SÅ god til, når det gælder tidskrævende projekter. Så snart jeg kan se hvordan resultatet bliver, går jeg i gang med et nyt projekt ; ) Jeg begyndte at sy et vættæppe til min datter da hun var omkring 4 år, det skulle håndquiltes syntes jeg.... Det er syet over mange omgange..... nu er hun 16 og tæppet mangler stadig liiiige det sidste - men hvis du ved du kan gennemføre det, så har du et smuk tæppe for livet! Det bliver et kunstværk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jahh...

   Allerførst er jeg jo nok nødt til at samle de der + 50 forskellige typer liberty prints i blå ;0)
   ´Men jeg tror det kunne blive helt fantastisk smukt!!!
   Men det ville nok blive et af de projekter man klipper til løbende, og så skal have lyst til at lave i sin sommerferie ;0)

   Men det kommer nok til at tage mig et pænt stykke tid at samle stoffet... Nogle af dem jeg har vist her er ude i produktion i den farve eller det mønster (øv også), så det er noget med at være heldig og finde en rest på ebay, og sådan noget ;0)

   Slet
 3. Fine stoffer - selvom jeg selv er mere til retrostof forstår jeg godt glæden ved Liberty :)

  Og sikke et projekt - gætter på at det kunne blive dyrt, men også hyggeligt, hvis du nyder hele processen med at samle sammen over tid og til sidst nyde det færdige resultat.

  Her har jeg langt om længe gang i at gøre mit sengetæppe færdigt - og det er faktisk blåt på den ene side. Det har jeg samlet stof til i laaaang tid ;) Jeg håber på at kunne vise et færdigt tæppe frem på bloggen, når Stinus er hjemme igen :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Du siger noget - med de fantastiske retrostoffer som jeg har fået fra dig (De ankom i går, og er SÅ fantastiske... Og så er der mere end rigeligt uld - Jeg er næsten sikker på at du får tre poser tilbage igen....)...

   Jeg kunne jo altid lige lave et ekstra sengetæppe i retrostof, og så stille og roligt samle liberty sammen, Så har jeg et nyt sengetæppe - jeg får brugt noget af alt mit smukke stof... Og jeg kan komme igang med projektet mens den kreative ild brænder... NICE!!!

   Jeg glæder mig vildt til at se hvordan dit tæppe er blevet - Det er så spændende at se hvordan folks forskellige stil spiller ind i forhold til de ting de laver...
   Jeg er for eksempel ret sikker på at selv om vi begge lavede et sengetæppe i retrostof - ja så ville de blive meget forskellige

   Slet
  2. Ja, jeg synes også at det er rigtigt spændende det der med nuancerne i folks smag. Selvom man kan synes og det samme på mange punkter er der tit forskel på præferencer alligevel :)

   Godt at høre, at der er nok uld. Var meget i tvivl om, hvor meget der skulle bruges og ville være på den sikre side ;) Ved ikke helt, hvordan bamser fyldes bedst, men ved dukker skal man bruge mange små stykker for at undgå at det buler, men du kan nok bedre fornemme det, når du har det mellem hænderne.

   Ja, du kan sagtens lave et sengetæppe i retrostof først og så senere et i Liberty. Det kan jo altid laves om igen eller bruges til noget andet, hvis det afløses :)

   Glæder mig også til at vise tæppet frem på bloggen. Har ikke vist billeder undervejs, da jeg overvejer at overraske manden med tæppet, som jeg virkelig har haft gang i at samle sammen til og skære felter til så længe jeg husker nærmest - måske små to år...

   Jeg er rigtigt glad for at høre at du er tilfreds med stofferne. Du skal jo have noget rigtigt godt til gengæld for alle de timer du bruger på de skønne bamser. Ih, hvor jeg glæder mig til at få sådan én mellem hænderne. De ser bare så dejlige ud!

   Kh. Mirjam

   Slet
  3. Det var ellers også et stykke tid... Hvor små felter er det så, eller hvor mange forskellige stoffer ? (nosy me, jeg får det jo at se når det kommer på bloggen).

   Jeg tror altid det er lettest at fylde op med mange små stykker - som du selv siger, det andet buler hurtigt!

   Jeg glæder mig så meget til at kunne sende bamserne til dig. Det irriterer mig lidt at jeg ikke får dem begge færdige til at sende med din mand hjem - Men du ved jo godt selv hvordan det er når ens børn har det skidt :0) Jeg håber du bliver rigtig glad for dem!

   Slet
  4. Ja, jeg forstår udmærket at man ikke kan hækle med sygt barn på hoften :) Vi har aldrig været hårdt ramt af sygdom med vores børn, men jeg kan sagtens forestille mig, hvordan sådan en omgang kan sætte to do-listen i stå. Du skal ikke stresse over det med at det kun bliver den ene bamse i første omgang. Jeg krydser bare fingre for at posten passer godt på den anden, når det bliver tid. Men indtil videre har vi fået al post som vi skulle fra Danmark.

   Med hensyn til sengetæppe så er det ret store felter på 24*24 cm og kvadratiske. Der er 11*11 på hver side. Så det bliver et ordentligt tæppe på ca. 2,5*2,5 m - sikkert alt for stort, men jeg vil have at der er nok til at det kan hænge lidt ned uanset hvilken seng vi ende med at have, for jeg har ikke tænkt mig at lave et igen. Jeg vil til mit forsvar sige at jeg altså ikke har arbejdet særligt meget på det i den tid ;) Mest det med at vælge farver og stoffer har jeg kigget på ind imellem. Og så ville jeg lige lave nogle mindre tæpper i mellemtiden og det er så gjort, så nu er det bare om at kaste sig ud i det :D Er i gang...

   Hav en god dag - nu er det sengetid her :)

   Kh. Mirjam

   Slet