Så har jeg haft gang i folien igen...

Denne gang på dagplejebørnenes lille bord med tilhørende stole.

Det rare ved folie er at det er hurtigt at sætte på (i hvert fald når man først har "taget"), Og det er hurtigt at fjerne igen hvis man ikke gider det mere.

Denne gang har jeg brugt noget af det nyeste hyldepapir inde fra Tiger. Der er også en slags mere med harlekinstern - men den har jeg ikke haft i brug endnu.

Jeg gjorde det mens børnene sov til middag - Hold fast der var store øjne og polypper da vi skulle have eftermiddagsbrød ved det - De var slet ikke til at få til at holde op med at sige "se - se der- der - se" osv. i den dur :0)


Nu overvejer jeg bare om ikke den træside som bordet står op af, trænger til noget tapet af en art...

9 kommentarer:

 1. Det ble jo supertøft :) Og som du sier - det er lett å fjerne hvis det blir slitt eller man vil ha forandring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig... Fantastisk materiale :0)

   Slet
 2. Sikke dog en god ide...jeg har et lignende bor og stole sæt som er ved at være godt slidt....måske man skulle prøve dit forslag om folie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ungerne var i hvert fald glade for det - og det er en hel del kønnere end de pletter og skrammer som mit bord har :0)

   Slet
 3. Det er godt nok smart, hvordan fungere det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en slags plastik med klister på den ene side... Det mest besværelige ved det er at undgå luftbobler. Men med en god gummispatel (en tapetseredims fra Jem og Fix) og så at arbejde fra midten og ud - så går det meget fint.
   Så bruger jeg en stor hobbykniv til at skære kanterne til...

   Slet
 4. Det ser hyggeligt ud.. Sjovt.. Jeg har lige sat 2 stole magen til tilslag.. ;-)

  SvarSlet