Er det bare mig - eller er der efterhånden Daim og Marabou i alt???
Det ville på ingen måde overraske mig hvis nogen kom og fortalte mig, at der på et eller andet fancy sted blev serveret sild med Marabou-sovs...
Hæ hæ...
Jeg endte med at købe den alligevel, ganske enkelt fordi det var så mærkeligt!
Egentligt skulle jeg bare have normal flødeost, for jeg havde lige en trang til at eksperimenterer i køkkenet lidt.
Sukkerbrød (aka lagkager, roulader og dets lige) og jeg har aldrig været gode venner... Det er aldrig lykkedes mig at få den S**** bund til at blive som jeg vil have den
Så nu er jeg gået i skarp træning... Første gang gik det forbløffende godt med bunden - men fyldet var ret so so (bruger aldrig færdig noget som helst-creme igen!!!)
Så i denne omgang eksperimenterede jeg ud i at lave en chokoladeroulade med choko/orange creme og hindbærsyltetøj (homemade of course)...
Fyldet er godt - skamfuldt syndigt og absolut ikke sundt på nogen måder...
Men bunden... enten har jeg fået pisket for lidt luft i - eller også fik den lige et par sekunder for meget i ovnen (I blame the baby, der besluttede sig for at ville vågne på det mest kritiske tidspunkt i hele bageprocessen).
Spiselig og lækker (trods bunden der er lidt for "hård") er den blevet - Men det der med sukkerbrød sidder ikke på rygraden endnu. Så jeg må hellere bage lidt mere ;0)
Den lyder nu ellers ganske lækker!
SvarSletHvordan er det flødeost så? Har ikke turdet kaste mig ud i det endnu, af frygt for at blive afhængig! :-)
Den er faktisk helt okay :0) Min mand og store dreng er i hvert fald solgt... Men de kan dog stadig bedre lide Nutella...
Slet