Denne uges opdatering på månedsudfordringen...


Mad: 646,-
Hygge: 627,-
Andet vigtigt: 300,-
Ups'ere: 0,-

Taget i betragtning at der blev holdt fødselsdagsmiddag, så synes jeg faktisk det er temmelig godt klaret kun at have overskredet madbudgettet med 146,- i denne uge...

Og se lige - For første gang er det lykkedes mig IKKE at ups'e i en hel uge..!

YES!!!

Til gengæld, så er jeg vist nødt til at holde lidt styr på det junkfood og slik, for det er noget skidt at have brugt lige så meget på hygge, som på mad..!
Flere hjemmebagte sager skal der til (hører I om supertilbud på økologisk mel, så råb højt - Jeg har ikke så meget tilbage nemlig)...

Jeg overvejer om jeg ikke skal føre min udfordring videre ind i oktober...
Maden går jo fint, og det der shoppestop, det kunne det være rart hvis jeg også fik styr på...

Hmm - Jeg må tænke lidt over det!

4 kommentarer:

 1. hvad er et super tilbud på økologisk mel ?
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en 10-12,- for 2 kg øko hvedemel

   Slet
 2. Tillykke med det gode resultat...Jeg fører husholdningsregnskab og ja det lyder gammeldags og meget kedeligt men man kan altid holde styr på hvad pengene bliver brugt til og faktisk er det e rigtig dejlig følelse...synes jeg! man kunne godt tænke at det er fordi jeg er en nærig nordjyde...men det er nu slet ikke tilfældet. Du har ret i at det er en god ide at få nedbragt hygge-kontoen...men man skal heller ikke være så hård ved sig selv at der ikke er plads til lidt "godt" god dag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig skal der det - men jeg synes nu det hurtigt render op hvis jeg lidt for tit giver manden lov til at bestille take-away ;0)

   Slet