I sidste uge...

Lavede jeg lidt undertøj til Alba...

Men jeg må jo nok indrømme - At da jeg shoppede lidt ting til hende i slutspurtsudsalget i det tidlige forår, havde jeg slet ikek skænket det en tanke at bodyer måske ville blive et problem...
Så ja, jeg havde selvfølgelig købt en masse fine bodyer (fordi det tiltaler mig at de ikke skiller på maven) i den størrelse hun lige er vokset ind i...

Men som nævnt, så er hun begyndt at interesserer sig for at gå på toilet, så jeg havde nu lidt forskellige valgmuligheder...

1: Bøvle rundt med bodyerne når hun skal på toilettet
2: Sælge dem, og finde nogle andre bluser i stedet
3: Ændre dem fra bodyer til bluser...

I har gættet helt rigtigt, jeg valgte mulighed nummer 3..!

De første bodyer jeg ændrede var bare nogle billige nogle jeg gav 15,- stykket for i Føtex, men hvis det nu ikke gik som jeg ville med ændringen af dem, så ville jeg ikke græde snot over det...
Som I kan se - så har jeg sat en bred ribkant ind for neden, idet bodyerne krympede lidt i vask - Nu passer hun dem fint, og jeg synes faktisk de er blevet rigtigt søde..!

Enkel og nem operation at udføre - Eneste minus er at man ikke nødvendigvis har en rib i samme farve (se billed to)...
Men jeg synes det går!

12 kommentarer:

 1. Uha ja det er også en situation vi kommer til at stå i når Mille begynder at ville interesse for toilettet. Det er jo en super god måde at få brugt det på alligevel, sådan lige at sy dem om. Og jeg havde faktisk ikke lagt mærke til farveforskellen, før jeg læste det. Så mon ikke det går ubemærket hen når musikken spiller og barnet drøner rundt!?
  Tak for den gode ide :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er faktisk heller ikke så galt den farveforskel - Og det er rart at kunne spare lidt ved at lave tingene om så de kan bruges (og så tager det faktisk ikke så lang tid igen)

   Slet
 2. Rigtig god ide - de er blevet super fine :-)

  SvarSlet
 3. Genialt : ) her hjemme har vi brugt todelt i evigheder men fantastisk ide - og så vil jeg lige anbefale h&m's hotpants til de små tøser str 86/92 er syet så der er plads til bleen og de dækker lige så fint som thigts til drengene - jeg har aldrig købt andet til Dullen og de sidder perfekt også i de næste str ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Nice - Dem må jeg vist se nærmere på til næste gang (hvis jeg ikke gider sy underbukser igen, du ved)

   Slet
  2. Ja, selv er jeg endnu ikke hoppet på den med at sy undertøj, gider ikke rigtigt tror jeg, men hvem ved - i hvert fald en fantastisk måde at få brugt de små rester jersey : )

   Slet
  3. Jeg synes faktisk det er meget hyggeligt - og det tager ikke alverdens tid at sy dem...
   Et let lille projekt!

   Slet
 4. Hvor er de flotte og dem er der sikkert ikke andre der har som bluser :o)
  Det er en super god idé!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i hvert fald blevet ret glad for dem, og det er ALba heldigvis også

   Slet
 5. Jeg hadde samme "problem" i sommer, og jeg valgte å klippe av og sy sikksakk rundt. Det har fungert kjempegreit. Det var enda raskere enn din måte, men dine er jo blitt veldig fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mente nok jeg havde set det et andet sted - Jeg var bare usikker på hvor ;0)

   Slet