Madplan

- Wraps med kikærter og grønt - dertil hjemmerørt dip
- Kyllingeburger
- Pølsemix
- Biksemad med spejlæg, rugbrød og sylt
- Fiskefileter med ovnbagte kartofler, remouladesovs, kogte ærter (eller ærtemos) & banankage som fredagsguf
- Traditionel risengrød m. kanel og smør
- Pizza

Yeah - der har sneget sig to vegetardage ind denne uge, OG en fiskedag...
Igen - nem mad som min mand ved hvordan man laver, så han kan overtage madlavningen (hvilket er en nødvendighed en stor del af tiden efterhånden)...
Wraps og fiskefileter er de to dage hvor jeg er nødt til at være på hele tiden, men det går nok ;0)

En stor del af menuen de sidste par uger har også handlet om at få tømt fryseren... 
Vi får en ½ gris og 20 kilo hakket oksekød den 8. November, så fryseren skal afrimes inden da - og det er altså noget lettere hvis den ikke er fyldt med alt muligt..!
Jeg er lidt spændt denne gang med grisen, for min mor har lovet at komme og hjælpe mig med at lave leverpostej, sylte, medister og rullepølse selv...
Det gjorde hun altid da jeg var lille, og jeg elskede det - Men jeg har aldrig selv prøvet at lave det, så nu skal jeg se godt efter, så hun forhåbentligt ikke altid skal herud og hjælpe med det....

4 kommentarer:

  1. Du er så flittig søde. Kyllingeburger(?) er det "bare" en regulær burger med kylling i eller....?

    SvarSlet
  2. Det er en hjemmebagt grov burgerbolle med hvidløgsmarineret kyllingefilet i tynde skiver, og så bliver den lagt sammen med salatmayonaisse, agurk, grøn peberfrugt og ketchup...
    Det er min mands favorit-hjemmelavede burger.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hov - og salat... helst hovedsalat

      Slet
    2. Nogle gange bliver kyllingen lavet med rasp, lidt ligesom en nugget

      Slet