- Fiskefileter med remouladesovs (som jeg bare laver med mælk... kedelige mig) og ovnbagte kartofler (evt. råkostsalat) og Pumpkin Pie som fredagsguf
- Pandekager med is
- Pepperonipizza
Græskarret og boller i karry har jeg liggende i fryseren som rester fra sidst... Det samme gælder kyllingen til tarteletterne, så denne uge bliver med et minimum af madlavning til mig selv ;0)
Det er nok også meget godt, for det er begyndt at glippe for mig. Den anden dag lykkedes det for mig at brænde brune kartofler på... Et par dage før det stod jeg og tudede i køkkenet fordi jeg blev ved med at tabe alting - og sådan kan jeg blive ved...
Det skete også omkring dette tidspunkt i min graviditet med Alba, og det er ekstremt frustrerende.
Er jeg den eneste der får det sådan i slutningen af mine graviditeter?
Græskarret og boller i karry har jeg liggende i fryseren som rester fra sidst... Det samme gælder kyllingen til tarteletterne, så denne uge bliver med et minimum af madlavning til mig selv ;0)
Det er nok også meget godt, for det er begyndt at glippe for mig. Den anden dag lykkedes det for mig at brænde brune kartofler på... Et par dage før det stod jeg og tudede i køkkenet fordi jeg blev ved med at tabe alting - og sådan kan jeg blive ved...
Det skete også omkring dette tidspunkt i min graviditet med Alba, og det er ekstremt frustrerende.
Er jeg den eneste der får det sådan i slutningen af mine graviditeter?
Du er bare så flink til å planlegge ukens middager. Skulle så gjerne ønske jeg var det samme :) Det blir spennende nå som du snart får en liten til. Tenker du gleder deg :)
SvarSletDet gør bare mit liv så meget lettere med den madplan - Det er rigtig rart at have styr på.
SletJeg er virkelig imponeret over at i kan holde en madplan. Vi har prøvet flere gange, men duer slet ikke til det. Så har vi ikke lyst til det som står på menuen eller spiser spontant hos familien og så ender vi lige pludselig med at smide rigtig meget mad ud. Det er skide smart hvis man kan holde den!
SvarSletTjahh... Den er faktisk ret fleksibel...
SvarSletDe retter der kræver de letfordærvelige fødevarer ligger altid i starten af ugen, så de vil nå at blive brugt før de bliver for dårlige...
Resten af ingredienserne ryger i fryseren eller bliver opbevaret rigtigt, og så kan nogle af retterne sagtens skubbes til næste uge, hvis der sker et eller andet...
Som oftest glipper der altid 1-2 dage i løbet af ugen, fordi jeg er træt eller vi lige spontant finder på noget andet - Så må der bare rokeres rundt på maden - Eller bruges lidt flere ingredienser end først tænkt i nogle af de resterende retter...
Og er der store rester til overs - så ryger de i fryseren... Små rester bruges som oftest til madpakker og frokost, eller samles sammen til en restedag
Jeg er allerede sådan, og jeg er kun midt i graviditeten... så du er ikke alene :)
SvarSletPyyyha - Det var rart at høre, var bange for at jeg bare var sær ;0)
Slet