Nogle gange...

Faktisk ganske ofte, spekulerer jeg over hvad det er der gør at nogle blogs får en milliard læsere i løbet af ingen tid, og andre blogs kæmper, og kæmper... Laver smukke og skønne ting, men bare ingen læsere får???

Jeg ved godt at der er en del med søgeord og den slags...

Men er det kun det der gør det???
Tror jeg ønsker mig blogbogen i julegave - Det kan være at den kan gøre mig lidt klogere på det hele??

24 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig. Jeg ha skrevet lidt om det på min blog for nogen tid siden og gav "forklaringen" at det er som livets lotteri: Nogen sker det for - andre ikke. Jeg synes som sådan ikke, at mange følgere er noget at stræbe efter. Jeg vil langt hellere have gode, konstruktive kommentarer, og dem er jeg heldigvis også beriget med.
  Jeg prøvede i samme indlæg at starte en "Blog LOVE" idé, så man delte nogle af de små blogge, som ikke lige var så nemme at få øje på. Det var der nogle stykker der fulgte trop med, og jeg synes det var så fedt at se nogle virkelig dygtige bloggere komme frem :-)
  http://poetenogstinemor.blogspot.dk/2013/11/blog-love-vr-med.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har godt set lidt til din blog-love... måske jeg skulle se lidt på det...

   Jeg ved da at jeg har nogle mindre bloggere på min liste, som helt sikkert fortjener flere læsere...

   Jeg tror det var det man brugte alle de blog-awards til i gamle dage - at åbne folks øjne for de mindre og nyere blogs...

   Slet
 2. Jeg tror mange, inklusiv mig selv, undre sig over det. Tror det er svært at finde et egentlig svar - har blogbogen selv og synes den er super god. Håber du får den i julegave, så du måske kan finde et svar. du kan bruge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt et mysterie synes jeg...

   Bruger du blogbogen når du selv blogger - eller tænker over det du har læst i den?

   Slet
 3. Tjaaa... Jeg ved det heller ikke. Nogen kan nøjes med at blogge 1 gang om ugen og ingen tekst skrive, kun 4 store billeder og så er alle bare "solgt" *ha ha* eller dem der tager samme billede af sin stue men måske bare har rykket den ene stol 4cm til venstre, og så falder folk helt i svime over det. Ahrmen ej nu er jeg grov, for vi er mange bloggere og mange forskellige bloggere. Men ja jeg værdsætter også få men aktive og faste læsere. Det er klart mere vigtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahahaha Libbie - fed kommentar! Jeg har selv netop tænkt over det dér med at vise billedet af stuen hvor stolen er rykket 4 cm. Det samme på IG hvor nogle gentagne gange viser deres fine Københavnerskab, fordi der er sat en ekstra kop op. Undskyld....det lød ikke pænt.

   Slet
  2. Ha ha, tænker lige præcis det samme om stol, Kbh skab og kop;)
   Men gad vide om der så ikke er nogen der tænker om os at nu har vi da snart set de hjemmesyet bukser i 10 forskellige stoffer... Find på noget nyt;) ha ha, jeg syntes jo personligt at det er sjovt at se de forskellige udtryk et symønstre kan få!
   Hvad der gør det med læserne kan der være mange forklaringer på!
   Give aways kan trække mange til, men er det nødvendigvis gode følgere at få? Er det bare gavejagt, eller følgere der bliver og læser dine indlæg og kommenterer?
   Seo har faktisk en del betydning kan jeg se efter jeg fik uddannelse i det!
   Nogle forstår jeg ikke hvorfor der er meget hype omkring.
   Andre bloggere er tilgengæld knald dygtige, har det helt rigtige øje for detaljen og forstår bare at være det der skridt foran med de gode ideer og får dem ført ud i livet!
   Så er der dem der er gode til at købe ind! Køber og køber og får en masse dyrt tøj til deres børn og ting til hjemmet! Er blevet lidt træt af at følge med der, for det bliver for materialistisk for mig (og nej det er ikke kun misundelse;) ha ha). Hvorfor de har så mange faste læsere og kommer til så mange pr ting det forstår jeg ikke?

   Slet
  3. Men sjovt nok Binemor - så er det tit de billedblogs - og interiørblogs der i løbet af nul komma fem har en milliard læsere...
   Og det er jo muligvis det der godt kan undre mig lidt?

   Slet
  4. Nej Linsensp - Det kan jo også godt overraske mig... Synes også mange morblogs hurtigt bare handler om det og det de ønsker sig til ungerne - eller det og det de lige har erhvervet sig til dem...

   Jeg har selv i slutningen af min graviditet valgt at dreje bloggen lidt mere personligt, så der er flere historier om livet...
   Jeg er ikke helt færdig med at finde ståstedet, men jeg kan mærke at jeg er glad for den nye drejning...
   (jeg har jo altid set mig selv som mor/krea-blogger... Synes bare der var brug for lidt mere mor på bloggen... hæ hæ)

   Slet
 4. Jeg aner ikke hvorfor det er sådan - lige for tiden er jeg ikke selv særlig aktiv på bloggen. Jeg savner det, men har lidt svært ved at finde tid og energi til det, men er sikker på at det snart vender tilbage:-) Måske har det også noget at sige hvornår man startede med at blogge og om man kender andre bloggere, der har været søde til at lave reklame for ens blog. Jeg ved det faktisk ikke.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du har ret i at det også meget handler om hvem og hvad der evt reklamerer for en i starten af ens blog...
   For jeg har da set nogle blogs der får rekordmange læsere på ingen tid efter at være blevet anbefalet af "den rigtige blogger"

   Slet
 5. Det er svært at svare på, hvad der gør forskellen. Men jeg må indrømme at jeg gider ikke skrive en kommentar hvis der er 50 der har kommenteret på noget i forveje. Jeg holder af at finde nye blogs hvor jeg føler jeg kan bidrage noget og føler inspirerer mig. Det betyder også at jeg jævntlig rydder ud på min blog-læse-liste. Og det er sjovt for mig nu at kigge at der er flere små-blogge der er på min liste end ´store´-bloggere. Jeg er også bedre til at følge bloggere der i ny og næ smider en kommentar hos mig - det er da lidt hyggeligere.
  Ha en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig sjældent jeg rydder op på min blogliste - Tænk hvis en af de uaktive bloggere som jeg elskede at læse med ved, begyndte at blogge igen :0)
   Eller også er det bare fordi jeg ikkr helt kan finde ud af det - For der er da nogen af de blogs jeg har på min liste, som jeg faktisk altid scroller forbi indlæggene fra...

   Slet
 6. Ja det undre faktisk også mig. Jeg kan i hvertfald mærke at lysten daler, hvis ikke man får lidt feedback på sine indlæg.

  Håber det vender snart, tror måske det skyldes juletravlheden her i dec.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja måske Helena... Jeg ved at jeg kommentere mindre, fordi jeg er begyndt at læse blogs fra telefonene igen (sådan en sideeffect af at have en baby i armene konstant)

   Slet
 7. Ja man kan godt undre sig, men det skal der jo så også være tid til, er selv ny i blogverdenen, men syntes jeg kommer vidt omkring, og kommenterer hist og pist, har bloggeren lavet en "al la synes godt om knap" klikker jeg på den, så kan man da se, at der har været en forbi, hvis ik lige der bliver skrevet en kommentar ;)
  Og kigger tit forbi her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg da glad for at høre...

   Jeg prøver også altid på at få skrevet kommentarer til indlæg hvor der ikke rigtig er blevet skrevet noget - Jeg ved selv hvor meget det betyder for mig, så det er jo bare med at sprede lidt looove derude i blogland :0)

   Slet
 8. Hej Karen - super godt spørgsmål!! Jeg er selv ny blogger og startede min blog op fordi jeg længe har haft lyst til det, men også fordi at jeg pt. er igang med kurset "online kommunikation" og bloggen er mit eksamensprojekt. Jeg synes, nok derfor, at dit spørgsmål er ekstra interessant og læser alle svarene med stor interesse. Jeg skal til eksamen til januar og gøre rede for hvad virker, hvad virker ikke, hvad kan en blog bruges til osv. Jeg har ikke svarene, men jeg agter at grave dybere og dybere (og regner nok lidt med at komme frem til at der ikke helt er noget rigtigt eller forkert, for vi er jo alle forskellige) - men hvis der skulle være nogen der har lyst til at droppe forbi min blog og kommentere på hvad der virker på den og hvad der ikke virker, hvorfor du ville følge den, eller hvorfor ikke.... så ville det være rigtig brugbart for mig til januar :)

  Mvh. Anja N

  www.byspangen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm... nu sidder jeg faktisk og overvejer hvorfor jeg ikek har været inde forbi din blog - vildt lækkert stof til din nieces bukser, har du lige købt det i Stof2000?

   Det er da også et sjovt emne at studere (nok også derfor jeg lavede indlægget)...
   Måske kunne det være sjovt hvis folk valgte at skrive hvorfor de vælger at følge bestemte blogs...?

   Slet
  2. Det er nok ved at være 2 mdr. siden at jeg købte stoffet, jeg er virkelig glad for det og går netop og overvejer hvad jeg skal bruge resterne til, måske en lille hue, eller en bluse der passer til bukserne ;)

   Ja, det ville da være en rigtig god idé. Jeg kan ihvertfald fortælle dig, at jeg opdagede din blog, fordi du kommenterede på mange af de blogs jeg læste og så blev jeg nysgerrig :) Jeg er fast læser på din blog, fordi jeg synes du laver en masse flotte ting, længden på dine indlæg er perfekte (efter min mening), ikke for lange og ikke for korte, og sidst men ikke mindste, så uden at kende dig, kan jeg bare godt lide dig (og din blog)... der ligger nok også noget kemi i, om man vælger at følge en blog eller ej :)

   Slet
  3. Bare en lille update - jeg var i Stof2000 idag på Amagerbrogade og de havde stadig stoffet med de små påfugle :)

   Mvh. Anja

   Slet
  4. Nice - jeg må ned i min lokale og tjekke så

   Slet
 9. Aner det ikke Karen.... Men Libbie rammer helt plet omkring mine egne tanker om 4 billeder og ingen tekst! Og pralerier om nyindkøbt brugskunst og møbler! Hvorfor skal det være sådan, jeg GIDERikke kigge på den samme stue igen og igen.
  Nej jeg vil hellere kigge med her hos dig, og læse lidt om dagligdags ring som jeg selv kan genkende.... Det er ikke altid jeg kommenterer, men det betyder ikke, at jeg ikke læser!

  SvarSlet
  Svar
  1. ;0)

   Og jeg er glad for hver et besøg og kommentar fra dig!!!

   Men det undrer mig, for det er faktisk rigtig tit de blogs der har mange læsere, dem med billederne og nyerhvervelserne...
   It's weird!

   Slet