Madplan uge 5/2014

Denne uge har jeg hevet fat i min indiske kogebog, og prøvet at basere menuen på genbrug af ingredienser...

- Tandoorikylling + kartofler m. spinat
- Butterchicken m. ris og agurkeraita
- Mulligatawny m. hjemmebagt naan
- Rød linsecurry m. ris og naan
- Kebabspyd med oksekød, bagte kartofler og dressing
- Pandekager med is
- Pepperonipizza

4 kommentarer:

  1. Uhm det lyder lækkert!
    Jeg har ikke spist krydret mad siden jeg blev gravid for 9 år siden, men pludselig LÆNGES jeg efter det. Desværre er det ikke et hit hos vore unger. Spiser Alba det?

    SvarSlet
    Svar
    1. jeg krydre det ikke helt så kraftigt som originalopskrifterne - og så hjælper en klat creme fraiche også meget på styrken

      Slet
  2. God ide at vælge et tema fx. Indien til madonnaen. Hun lækker lørdag med pandekager;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan i hvert fald godt gøre det lettere at få brugt ingredienserne op når man køber dem, i stedet for at de står og bliver for gamle

      Slet