Der er krise i det lille hjem...

For tørretumleren brokker sig over blokerede luftveje (og det på trods af at min mand har stået på hovedet inde i den, for at få den renset)...
Så alternative tørringsmetoder er taget i brug
(hold fast hvor er jeg glad for at vi har udluftning!)

6 kommentarer:

 1. .....gulp jeg tørrer alt mig tøj på tørrestativer :)
  GODT vores hus er fra 1970´erne og ikke super tæt *ha ha* ej jeg kvier mig hver gang jeg putter noget i tørretumbleren. Både fordi det er dyrt og fordi det slider frygteligt på tøjet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det... men det er nu rart at have tørret håndklæder og den slags deri, fordi de så bliver bløde (nu bruger jeg jo ikke skyllemiddel til at klare det stunt)...

   Om sommeren tørrer jeg faktisk kun tøj udenfor, og de små's tøj bliver altid lufttørret...

   Slet
 2. ja jeg er heller aldrig nået til at bruge vores tørretumbler til andet end dyner og soveposer og lignende- men tørrestativet står altid fremme foran et vindue på klem- men elsker også at håndklæderne er lidt stive idet- :-) uden skyllemiddel altså :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide mine håndklæder bløde - totalt luksusmenneske på det punkt ;0)

   Slet
 3. Hej Karen. Vil bare lige dele med dig, at mine forældre har haft noget lignende samme problem og kunne heller ikke gennemskue hvad problemet var. Det viste sig dog at være i den modsatte ende af udsugningsrøret at problemet befandt sig. Altså der hvor røret sidder koblet til muren, der var det helt stoppet ;) Måske I kan have samme problem?

  Mvh. Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg straks sende min mand ud at se på

   Slet