Der havde de sandelig også...

En vægtet træningsring til en god pris...

Det er selvfølgelig Bilka.dk jeg taler om...

Så hvis I nu ikke har en ring, og gerne vil hoppe med på min udfordring om at hulahoppe 10 min hver anden dag i seks uger, så har de en 1,2 kg's ring til kun 129,- 
Jeg tænker, at selv hvis man ikke rigtig får den brugt, så er det en pris hvor det ikke gør helt så ondt i pengepungen at erhverve sig den...
Levevis hulahopring 1,2 kg
Står I ikke og har en trang til at hulahoppe sammen med mig, og hellere vil have et nyt spisebord (feks), så kan I se lidt på Bilkas udvalg her (Og må jeg lige nævne, at jeg er pænt overrasket over hvor mange forskellige de egentligt har...)

----------------

Indlægget er bragt i samarbejde med Bilka.dk

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg vil egentlig gerne hulla hoppe med. Men pengepungen er desværre ikke engang til en sådan en ring i denne tid.
  Jeg har kun sådan en "børne" ring med flotte farver og vand i :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis der er nok vægt med vandet er det jo fint nok ;-P

   Jeg var også lidt heldig med min ring, jeg gav kun 50,- for den

   Slet
 2. Ååh jeg drømmer om den mave, jeg havde som 16-årig! Jeg er en af dem, der ikke havde et gram fedt på kroppen, før jeg fyldte 19. Og nu har jeg 5 kg for meget, jeg ikke kan komme af med. Jeg har lige lavet 4 min. planke-øvelse efter en motionspause på 2 mdr, så jeg må have nogle ok muskler under fedtet, men det kunne nu være dejligt at komme af med det ;-) Hvordan går det med hulla?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har altid haft en lille mavebule, lige meget hvor slank jeg har været....

   *Men det er bare storslemt nu...

   Jeg kommer lige med en opdatering en af dagene

   Slet