Jeg fik ellers lige en hasteopgave...

I hvert fald da jeg blev mindet om at det var denne weekend den skulle være færdig til... Men nu er sådan en bold ikke det der tager vanvittigt lang tid at hækle, så det tog mig lige en dags tid - og så var den klar til at blive pakket ind.
Min søster havde bestilt den som en del af gaven til hendes mands niece, der skulle døbes i dag.Jeg har lagt et rasleæg indeni, og håber bare at den vækker glæde ved den lille lækkermus der har fået den ;0)

Så har jeg været igang med at lege med folie igen - Denne gang på en billedramme - Det røde bagved billedet skal ændres - men jeg har endnu ikke besluttet til hvad. Det skal bare ikke være for nuttet!


Jeg har sådan en dag hvor jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til noget - Men jeg er ret sikker på at det har noget med kun at have sovet 4 timer i nat... Så efter en lur, burde jeg nok kunne komme i omdrejninger igen!!

Jeg håber I alle har en dejlig søndag...

7 kommentarer:

 1. For en nydelig, heklet lekeball - den blir sikkert mottakeren glad for :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg da - min egen datter syntes i hvert fald vældig godt om den ;0)

   Slet
 2. Hvor køber du rasleæg henne? Jeg har nemlig en lille nevø som jeg gerne vil lave en bold til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og i øvrigt, en vildt sød bold..

   Slet
  2. Jo - ser du... det her er hjemmelavet af perler lagt i sådan en kinder inderdims og tapet sammen...

   Men ellers så kan man købe raslebokse i Stof og stil mener jeg... Og reelle rasleæg kan du købe i mange online legetøjsbutikker som også forhandler ting til institutioner, De er ikke så dyre.

   Slet
 3. Hvor er bolden fin! Jeg har lånt en bog for at lære at hækle...det må være et sommerferieprojekt. Du laver så mange lækre ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Drops hjemmeside har også nogle ret gode guides hvis det er... Og Youtube er også en giga hjælp til det der med at lære det ;0)
   Held og lykke - jeg er sikker på du hurtigt får det lært, og ellers så vil jeg da gerne hjælpe!

   Slet