INSTAGRAM..!!

Jeg er enig i at det er let og hurtigt...
Jeg bruger det selv mest til at vise hurtige daglige snapshots af mad, børn og haven, Ting jeg lige falder over - Eller projekter jeg lige er igang med...
Men nogle ting kan jeg bare ikke hitte ud af derinde..
Hvordan søger jeg for eksempel efter en bruger???
Hvis folk ikke giver mig et direkte link jeg kan trykke på (eller jeg lige tilfældigvis finder folk fordi de har liket eller kommenteret ved nogle af jer andre) - Så har jeg ingen anelse om hvordan jeg skal finde folk..?

Og hvordan - HVORDAN??? deler jeg konkurrencebilleder? Jeg kan slet ikke få det til at du - Hverken på computer eller telefon..

Please help
*blink blink blink*

8 kommentarer:

 1. jeg følger stærkt med i dine kommentarer, for jeg kan heller ikke hitte du af det- faktisk har jeg ikke engang kunent ifne ud af at lave en profil, for jeg ved ikke, om et kun kan gøres på sin mobil eller også computer.... Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Rart at vide jeg ikke er den eneste der bøvler lidt rundt med det ;0)

   Slet

 2. Hvis du går ind under din egen profil (ikonet længst til højre forneden), så er der et forstørrelsesglas foroven - tryk på det og du kan søge både profiler og tags :-)

  Du deler et billede ved at tage et screenshot (på telefonen), hvordan du gøre det afhænger af hvilken telefon du har. Du kan evt. google det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh - tak :0) Så skal jeg bare huske det er sådan jeg gør...

   Slet
 3. På min Iphone og IG finder jeg andre brugere ved at trykke på stjernen i bunden, den ved siden af huset. Der kan man søge via # eller brugernavn :) Det tog os mig lidt tid før jeg lurede den med at dele billeder, men som Britta skriver tager man bare en screenshot at billedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Oki - tak :0)

   Jeg prøver at finde ud af det

   Slet
 4. Hvad hedder du derinde? Så kan jeg da ihvertfald finde dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øhh... @Karen_Elisabeth tror jeg det er... men ellers, så tryk på instagram ikonet oppe i øverste højre hjørne...

   Slet