Madplan uge 19/2014

- Kartoffelfrittata i ovn
- Grillspyd og bagte kartofler med urtedressing
- Pasta bolognese
- Lasagne
- Rester
- Pizza Margherita

Der er ingen tvivl, årstiden har trukket mig over i de lidt lettere retter...
Torsdag og fredag har jeg planer om at klargøre noget af menuen til velsignelsen, så der giver det helt sikkert bedst mening bare at servere det samme til aftensmad...

Jeg har erkendt, at lørdag bare IKKE er dagen jeg gider at kokkerere...
Jeg har tit været ude at knokle og langt omkring og jeg er træt når jeg endelig er hjemme, så her skal menuen være af en art der er MEGET ukompliceret, eller som jeg let kan guide Martin eller Marcus igennem at lave...
Jeg håber der er rigeligt med rester i denne uge ;0)

Loaded chicken smagte jeg kort tid før jeg fødte Arn da min amerikanske veninde kom forbi med det som aftensmad til os...
Vi var fans, så jeg må prøve at se om jeg kan lave retten...

2 kommentarer:

  1. Åh, her rumler det i magen når jeg leser listen med alle de gode retter! Jeg må få startet på middagen her - vi skal ha økologsik kjøtt (kjøpt på Bilka i Danmark :), grønnsaker og poteter i dag. Skulle så inderlig ønske jeg kunne handlet i danske butikker hver dag, for dere har så godt tilbud av økologiske produkter :)
    Fin mandag til deg :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg overvejer egentligt Elisabeth...

      Har du overvejet at når du ind imellem kommer til DK, så evt. bestille en 1/4 øko gris til levering der hvor du nu er på besøg den sidste dag du er her... Evt også lidt oksekød, det kommer selvfølgelig an på om du har mulighed for at opbevare det og hvordan du kommer til og fra DK - Men jeg siger dig, det er noget helt andet end supermarkedskød!

      Det er klart den billigste (og det LÆKRESTE kød) at få øko-kød på...

      Slet